Over ons

maxhypotheek_overons

Maak kennis met
Max Hypotheken

Osman Yilmaz is de oprichter van Max Hypotheken. Na zijn studie HBO Bedrijfseconomie, is hij enkele jaren actief geweest binnen de corporatiebranche. Jaarrekeningen en begrotingen samenstellen, interne controles uitvoeren en diverse treasury activiteiten hebben een enorme bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Osman.

 

In 2009 hebben Osman Yilmaz en Ercivan Bulut besloten om LDB Administratie en Advies op te richten om hun carrière als zelfstandige voor te zetten. Met een klantenportefeuille van meer dan 300 klanten is inmiddels LDB Administratie en Advies een succesvolle onderneming en tevens een grote naam binnen de branche. Niet alleen achteraf naar de werkelijke cijfers kijken, maar samen met de klant meedenken en vooraf aansturen is een belangrijke succesfactor geweest, waarin de heren uitblinken.

Doordat de dossier van de klanten voor een hypotheek vanuit administratie wordt gevormd en essentieel is voor de hypotheekaanvraag, besloot Osman om Max Hypotheken op te richten, om de klanten beter te kunnen begeleiden tijdens een hypotheekaanvraag. Door de jarenlange ervaring en expertise is Osman perfect in staat om de beste hypotheekdeal te sluiten voor zijn klanten wat enorm kan schelen in de maandelijkse kosten.